10 maart 2018

Kennismaken met Peter Brugman (kandidaat #2)

Ik ben gelukkig getrouwd en ik ben trots op mijn drie volwassen kinderen en twee kleinkinderen. Ik woon in Borculo. Het grootste deel van mijn leven ben ik werkzaam geweest als leidinggevende in de sector distributie bij diverse mediabedrijven. Nu ben ik nog actief als raadslid/fractievoorzitter en als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Ik ben lid van de PvdA omdat deze partij opkomt voor iedereen, ook voor mensen die minder geluk hebben gehad in het leven. Voor de PvdA telt iedereen mee en krijgt iedereen een eerlijke kans om het beste uit zichzelf te halen. De PvdA staat voor de gelijkwaardigheid van alle mensen in onze samenleving. Niet je afkomst of wie je bent, maar wat je doet is voor de PvdA bepalend.

Ik ben trots op het feit dat de PvdA verantwoordelijkheid durft te dragen. Ook in periodes van recessie waarin het weinig aantrekkelijk is om te besturen. Door aan de kant te blijven staan en te roepen hoe het moet, zoals sommige partijen doen, komen we geen steek verder. Kortom, ik ben voor een partij die solidariteit hoog in het vaandel heeft staan en vuile handen durft te maken als dat nodig is. Daarom ben ik lid van de PvdA!

Het wordt tijd dat Berkelland weer een gemeentebestuur krijgt met een sociaal gezicht. Na acht jaar liberaal beleid behoort Berkeland tot de rijkste gemeenten van de regio, maar ten koste waarvan? Er is fors en vaak onnodig bezuinigd, met alle gevolgen van dien. Veel van onze mooie voorzieningen zijn wegbezuinigd. Bestuurders moeten besturen en niet bankieren. Kies daarom voor een ander bestuur. Kies voor de PvdA!

Verkiezingsprogramma

* Werk en inkomen: basisvoorwaarden!
* Goed wonen en prettig leven in onze plattelandsgemeente
* Berkelland schoon en energieneutraal
* Sterk in zorg, welzijn, sport en cultuur
* Geld is een middel, niet een doel

Verkiezingsprogramma 2014-2018