Fractievoorzitter

Betsy Wormgoor

Bestuur, Sociaal

Ik wil samenwerken met alle mensen die net als ik de samenleving socialer, mooier en gelukkiger willen maken. Politiek is mensenwerk; communicatie is voor mij daarom het sleutelwoord. Alleen een raadslid dat tussen de mensen staat en de dialoog aangaat zal weten wat er werkelijk speelt in een samenleving. Zo wil ik de PvdA in Berkelland vertegenwoordigen. Ik ben in het hier en nu bezig met het beleid van vandaag, morgen en overmorgen.
Naast mijn werk als hogeschooldocent taalbeheersing aan de opleiding Journalistiek aan Hogeschool Windesheim in Zwolle ben ik wetenschappelijk onderzoeker oudere letterkunde. Na mijn studie Nederlands ben ik begonnen aan een promotieonderzoek naar toneelstukken uit de vroege zeventiende eeuw. In literatuur uit die periode is politiek een belangrijk onderwerp. Maar ik wil mijn passie voor politiek niet beperken tot de studeerkamer waar ik aan mijn proefschrift werk.
Heb je een vraag, wil je iets opmerken, heb je iets te zeggen: vertel het mij! Via WhatsApp of telefonisch: 06-22771555.