Door Dennis Meijerink op 1 januari 2023

Trots op 2022

Wanneer ik met het bestuur denk aan het afgelopen jaar kan ik geen andere conclusie trekken dan dat we trots zijn op het behaalde resultaat. Trots op het feit dat de PvdA het tij heeft weten te keren en voor het eerst in 12 jaar tijd winst heeft geboekt. Ik ben ook trots op het feit dat we nog niet eerder zoveel actieve leden in de fractie en steunfractie hebben. Het waren spannende verkiezingen. Een nieuwe lijst. Afscheid nemen van Hans als stemmentrekker. En ook nog eens deelname aan een college.

Uiteraard moeten we het nu ook gaan waarmaken en ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Zeker met de huidige raadsleden en de steunfractieleden. Met ieder een eigen achtergrond en inbreng. En ook Betsy die als wethouder een zware portefeuille heeft gekregen, maar deze is wel gericht op de mensen waar we voor staan als PvdA. De inwoners van Berkelland die onze steun hard nodig hebben. En kansen verdienen op een rechtvaardig bestaan in onze mooie gemeente. Zeker in deze tijd waarin het onzekerder is geworden door vele factoren.

Het bestuur zal de fractie daar waar nodig ondersteunen. En het is van groot belang dat het de inwoners van Berkelland duidelijk is en blijft dat de PvdA er toe doet. En zaken voor elkaar krijgt. Voor die taak staan wij met zijn allen.

Ik wens iedereen al het goede voor 2023 en graag tot ziens,

Namens het bestuur,

Dennis Meijerink

Dennis Meijerink

Dennis Meijerink

Ik ben Dennis Meijerink, 48 jaar en woonachtig in Eibergen. Ik werk als beleidsmedewerker inkoop en aanbesteding bij de gemeente Hengelo. Sinds 1994 ben ik politiek actief voor de PvdA, eerst als gemeenteraadslid in Eibergen en sinds 2000 als fractievoorzitter. In 2005 ben ik wethouder geworden in de gemeente Berkelland en helaas is de PvdA

Meer over Dennis Meijerink