Door Rob Hofman op 5 april 2023

Elke regio telt

Op 3 april 2023 waren de gezamenlijke Achterhoekse PvdA-fracties aanwezig bij een vergadering van de Achterhoekraad. Er werd gesproken over het recente rapport Elke Regio telt van onder andere de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur.

Dit rapport toont aan dat als gevolg van overheidsbeleid minder welvarende regio’s van Nederland zijn benadeeld ten opzichte van welvarende regio’s en dat de verschillen tussen welvarende en minder welvarende regio’s zijn vergroot.

Een motie van de PvdA, ingediend met GroenLinks genaamd De Achterhoek slaat met de vuist op tafel werd unaniem aangenomen. De motie is gericht op het verkleinen van deze verschillen en het beschikbaar stellen van rijksmiddelen voor de Achterhoek.

Rob Hofman

Rob Hofman

Mijn naam is Rob Hofman. Twintig jaar geleden ben ik met gezin vanuit de Randstad naar Neede verhuisd. Mijn achtergrond is bedrijfseconomie en fiscale economie. Wat ik mooi vind aan Berkelland en de Achterhoek ? Naast heel veel andere zaken: het aangename woonklimaat en levensritme, de saamhorigheid en verbondenheid, en het coulisselandschap. Ik vind het

Meer over Rob Hofman