Investering in zwembad ’t Timpke

Door Betsy Wormgoor op 16 februari 2022

In een ingelaste raadsvergadering op dinsdag 15 februari 2022 besloot de gemeenteraad van Berkelland om de dringend nodige investering te doen om groot onderhoud aan zwembad ’t Timpke in Borculo te kunnen uitvoeren. De Partij van de Arbeid vindt het essentieel dat mensen op een veilige manier kunnen blijven sporten en bewegen in zwembaden.

Verantwoordelijk portefeuillehouder Bosman nam drie uur voor aanvang van de vergadering ontslag als wethouder en wilde geen verantwoording afleggen voor haar beleid dat het zwembad op het punt van omvallen bracht. Gelukkig stemde de raad unaniem in met het budget voor de renovatie van het zwembad.

De Partij van de Arbeid wil op korte termijn de ontwikkeling van lokaal sportbeleid, een zwembadvisie en in het algemeen helderheid voor de inwoners van Berkelland. Want, iedereen in Berkelland moet zich optimaal kunnen ontwikkelen en een leven lang kunnen blijven sporten en bewegen.

Bekijk wat fractievoorzitter Betsy Wormgoor hierover opmerkte in de eerste termijn van de raadsvergadering. De Partij voor de Arbeid staat voor het Beste voor Berkelland.

Je kunt de gehele raadsvergadering terugkijken via de website van Gemeente Berkelland.

 


 

Op de hoogte blijven? Ontvang regelmatig per e-mail bericht van de afdeling Berkelland.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Betsy Wormgoor

Betsy Wormgoor

Samen met u wil ik de gemeente Berkelland socialer, sterker en mooier maken. Hier moet iedereen de kans krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen, een leven lang. Als docent Taalbeheersing aan Hogeschool Windesheim coach ik jonge journalisten in opleiding. Ik help hen een eigen geluid te vinden, voor een goede start van hun

Meer over Betsy Wormgoor